ادعای فایننشال تایمز: پوتین برای توافق با ترامپ، دستور توقف حملات در اوکراین را صادر کرد کارمند سابق وزارت جنگ اسرائیل مسئول پرونده ایران در کاخ سفید شد زلنسکی: اشغال کریمه توسط روسیه را به‌رسمیت نمی‌شناسیم عراقچی عازم پکن شد ادعای «ترامپ» درباره حملات آمریکا علیه یمن آمریکا تحریم‌های جدید مرتبط با ایران اعمال کرد گروسی: مسئولیت بزرگی بر دوش ماست تا از دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای جلوگیری کنیم وال استریت ژورنال: ویتکاف دوباره به روسیه می‌رود ایران اتهامات آمریکا و رژیم اسرائیل را درباره نقش ایران در سوریه رد کرد گفت و گوی ترامپ با نتانیاهو درمورد مذاکرات هسته‌ای با ایران ابراز خرسندی قطر از تداوم مذاکرات ایران و آمریکا علت درگذشت پاپ فرانسیس مشخص شد وضعیت فاجعه‌بار نوار غزه از زبان سخنگوی دبیرکل سازمان ملل رجزخوانی جدید نتانیاهو: ما حملات گسترده‌ای علیه دشمن انجام می‌دهیم / پاسخ ما به حوثی‌ها کوبنده خواهد بود پوتین قانون معاهده جامع راهبردی با ایران را امضا کرد

مقامات موساد: آمریکا به برجام باز می‌گردد

پایگاه خبری آکسیوس نوشت: آژانس های اطلاعاتی اسرائیل ضمن ابراز نگرانی از مذاکرات وین، معتقد هستند تا چند هفته دیگر این گفت و گوها منجر به بازگشت آمریکا به برجام می شود.
تاریخ انتشار: ۱۲:۰۱ - ۳۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 19
کد خبر: ۸۴۴۴۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از پایگاه خبری آکسیوس، دو مقام شرکت کننده در نشست روز گذشته هیات دولت این رژیم گفته اند که با ارزیابی انجام شده و اطلاعاتی که از سوی مقامات اطلاعاتی اسرائیل و یک افسر موساد در اختیار اعضای شرکت کننده در این جلسه صورت گرفته، گفت وگوها در وین میان ایران و سایر قدرت های جهانی منجر به بازگشت واشنگتن به برجام می شود.

 

این رسانه آمریکایی می افزاید: اسرائیل نگرانی بسیاری در مورد بازگشت آمریکا به برجام دارد و در تلاش است دولت «جو بایدن» را متقاعد کند فشارهای ایران را نپذیرد.

 

آکسیوس نوشت: در این خصوص مقام های موساد به طور عمده در جلسه اعضای کابینه دولت اسرائیل در مورد وضعیت برنامه هسته ای ایران توضیحاتی ارائه داده و مقامات اطلاعات نظامی در این نشست درباره اقدامات ایران در منطقه بحث کردند. در این خصوص دو مقام آژانس اطلاعاتی اسرائیل ارزیابی های مشابهی راجع به جایگاه مذاکرات وین ارائه دادند. آنها ضمن ابراز بدبینی نسبت به مذاکرات وین معتقد هستند که اگر تا چند هفته دیگر آمریکا و سایر قدرت های جهانی با ایران توافق کنند تعجب نخواهیم کرد.

 

«جیک سالیوان» مشاور امنیت ملی کاخ سفید پیش تر در گفت و گو با شبکه خبری فاکس نیوز مذاکرات وین با ایران را "سازنده" توصیف کرد و تاکید کرد: «تلاش واقعی و دوجانبه برای بازگشت به توافق هسته ای وجود دارد».

 

سالیوان اضافه کرد که آمریکا تحریم ها را لغو نمی کند مگر اینکه به وضوح مطمئن شود ایران به طور کامل به تمام تعهدات خود در برجام عمل خواهد کرد.

 

مقامات اسرائیلی همچنین در این خصوص به پایگاه خبری اکسیوس گفتند که هیچ تصمیم جدیدی در جلسه هیات دولت گرفته نشده و اسرائیل گفت وگوها را با دولت بایدن در مورد مذاکرات با ایران ادامه خواهد داد. علاوه بر این در دو هفته آینده، «مائیر بن شبات» مشاور امنیت ملی اسرائیل، «آویو کوخای» رئیس ستاد ارتش اسرائیل، «تامیر هیمن» رئیس اطلاعات نظامی اسرائیل و «یوسی کوهن» مدیر موساد، برای گفت وگو با همتایان خود در مورد ایران به واشنگتن سفر می کنند./ ایرنا

 

 

ارسال نظر
آخرین اخبار